LES 'NOIES ALMODÓVAR', A 'VOGUE'

Bibiana Fernández, retratada per Annie Leibowitz

1
Es llegeix en minuts

Malgrat la discreció amb què s'ha dut a terme el reportatge d'Annie Leibowitz sobre la vida de Manolete, se sap que la fotògrafa nord- americana ha reclutat per a aquest treball Bibiana Fernández i Rossy de Palma. Les dues noies Almodóvar se sumen a un elenc estel.lar conformat per Penélope i Mónica Cruz, Rafael Amargo i Cayetano Rivera.

Notícies relacionades

La sessió amb Fernández (foto) i De Palma va tenir lloc divendres al centre històric de Segòvia. Totes dues es van fotografiar amb vestits vermells d'inspiració flamenca al pati interior d'una vivenda blasonada de la localitat i, amb elles, hi va participar Cayetano, que el mateix dia va rebre l'alta mèdica per les lesions derivades de l'última agafada.

Leibowitz, que està fent aquest reportatge per a l'edició nord- americana de la revista Vogue, va supervisar tota la feina, però en la sessió de divendres, l'última, també hi va ser present Pedro Almodóvar. Durant la setmana, aquests models ocasionals només s'han deixat veure en els trasllats a les diferents localitzacions, mostrant uns vestits que barregen el disseny oriental i la cultura espanyola.