PASSAREL·LA INSULAR

Refaeli i Fontana donen aire internacional a la moda canària

2
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO

Com en una presentació de pel.lí- cula --deReservoir dogs,concretament-- van sortir ahir molta empenta a la terrassa de l'hotel Sheraton Salobre l'elenc de models de la passarel.la Gran Canària Moda Càlida, que se celebrarà aquesta nit al Faro de Maspalomas.

Va ser com un assaig previ a la gala, i al capdavant del repartiment hi havia la consellera d'Economia, Indústria, Comerç i Artesania del Cabildo de Gran Canària,Cristina Reyes,que va escollir un vestit poc insular però molt cridaner, de Dolce & Gabbana, que la igualava en espectacularitat amb els guapos de l'esdeveniment:Isabeli Fontana, Eugenia Silva, Ariadne Artiles,la guanyadora de Supermodel 2006,María José,eltopcatalàAndrés Velencosoi l'estrella del moment de tanques publicitàries,Bar Refaeli.

Tot i que no ha portat el nòvio,Leonardo DiCaprio,la model d'origen israelià no descarta fer turisme a les Canàries: "M'encanta el clima i la gent", va dir, i va afegir que tornarà aviat a Barcelona. "M'estic convertint en una noia catalana", va dir per referir-se a la seva participació en la desfilada de Pronovias a la passarel.la Gaudí.

Aquesta nit la jove no lluirà vestits de cerimònia, sinó les propostes de bany iprˆt-à-porterde 16 creadors grancanaris, comRoser Muntané, Nuria González,Abyss, Nuola, Vitamina C, Trastornados,Aurelia Gil,Phobos i González Underwear, entre d'altres.

La convocatòria canària comptarà aquest any amb les creacions dels peninsularsAndrés Sardá, Guillermina Baezai TCN, que ja van estar en l'edició passada. I, com a novetat, per primer cop presentarà aquí la seva col.lecció La Perla. Latopbrasilera inoiaVictoria's SecretIsabeli Fontana,va destacar que demà exalçará una camisa de dormir negra "espectacular" d'aquesta firma italiana i va admetre que les creacions d'aquestes latituds també li semblen molt "sexis" i molt "chics".

Entre desfilada i desfilada, va avançar, ara s'ha posat a dissenyar i aviat llançarà la seva pròpia marca de roba per a nens. "Es dirà Monne i tindrà una inspiració rockanrollera", va sintetitzar. A judici de la conselleraCristina Reyes,la participació de La Perla confirma la irrupció definitiva de Moda Càlida al circuit internacional de grans passarel.les.

Notícies relacionades

"L'any passat vam fer contactes amb directors de compres de grans magatzems de París, Londres i Nova York, i aquest any hem duplicat la presència dels mitjans", va dirReyes,que demà sí que lluirà un model autòcton de la dissenyadoraAurelia Gil.

Una altra gran defensora del gènere patri va ser la grancanària Ariadne Artiles.Encara amb ressaca mexicana --acaba de tornar de Xcaret, on dilluns es van dir elsí, ho vull PaulinaiColate--, la dona deFonsi Nietova dir: "Si em fan triar entre Cibeles, Gaudí i Gran Canària, jo em quedo aquí". És clar.

Temes:

Bar Refaeli