DEMANDA JUDICIAL

Ferit un fotògraf arran d'una baralla amb guardaespatlles de DiCaprio i Refaeli a Jerusalem

1
Es llegeix en minuts
EFE / JERUSALEM

Dos guardaespatlles de l'actor nord-americà Leonardo DiCaprio i de la model israeliana Bar Refaeli han estat detinguts arran d'una baralla durant la visita que la parella fa a Jerusalem i en què va resultar ferit un fotògraf.

El portaveu de la Policia Nacional, Mickey Rosenfeld, ha dit que els agents de seguretat, que pertanyen a una empresa israeliana, han estat posats en llibertat després de ser interrogats, però els fotògrafs que es van veure involucrats en l'incident han presentat una demanda judicial.

Policies i metges

"Quan siguin examinades les fotos i els vídeos" de la baralla --que es va produir a la sortida d'una visita de la parella a un túnel turístic a prop del Mur de les Lamentacions-- "les autoritats decidiran quin procediment seguiran", ha dit el portaveu.

El fotògraf ferit va rebre atenció mèdica al lloc dels fets després de la baralla, que va requerir la intervenció policial.

El Museu de l'Holocaust

Notícies relacionades

DiCaprio i la model israeliana fa un any i mig que mantenen relacions. L'actor està allotjat a la residència familiar de la model.

Ahir els responsables del Museu de l'Holocaust (Yad Vashem) van obrir les instal·lacions fora dels horaris habituals perquè la parella el pogués visitar amb tranquil·litat i per evitar tumults.

Temes:

Bar Refaeli