L'ARTISTA FARÀ 15 PECES PER A UNA COL.LECCIÓ DE BANY

Kylie Minogue segueix el camí de Madonna i dissenyarà per a H&M

1
Es llegeix en minuts

Sembla que la seva ruptura recent amb Olivier Martínez li ha donat forces per començar projectes nous. En ple procés creatiu del seu pròxim disc, Kylie Minogue (a la foto) ha signat amb la firma de moda H&M per dissenyar una línia de roba de bany per a la qual també farà de model: H&M loves Kylie. "Quan pensem en Austràlia i en glamur ens ve al cap Kylie, una dona amb molt d'estil" va dir Margareta van den Bosch. La directora de disseny de la marca sueca va confirmar ahir l'acord mitjançant un comunicat en què es van donar a conèixer pocs detalls del projecte.

Se sap que la col.lecció estarà formada per 15 peces de roba, que es posarà a la venda a mitjans de maig i que el 10% dels beneficis obtinguts aniran destinats a l'organització britànica Wateraid, que té com a objectiu proveir d'aigua potable i de sistemes de sanejament les zones més desafavorides del planeta, a part de promoure polítiques d'higiene.

UNA LLISTA DE CELEBRITATS

Notícies relacionades

Amb aquest acord, Minogue s'afegeix a la llista de celebrities que han col.laborat amb la marca sueca. L'última que ho va fer va ser Madonna, que va dissenyar 30 peces de vestir i 10 accessoris per a una línia batejada com a M by Madonna. A ella la van precedir noms importants del món de la moda com ara Karl Lagerfeld, Stella McCartney i els modistes Viktor & Rolf. Tots van desencadenar la bogeria a les botigues de tot Europa amb els seus dissenys i van provocar autèntiques allaus de gent a totes les botigues d'Europa. Aquesta estratègia de màrqueting, basada en fitxar dives amb estil perquè posin el seu nom al costat de la marca té, segons H&M, la funció de "democratitzar la moda".

Als 38 anys, Minogue, que acaba de concloure la gira Showgirl Homecoming Tour, amb la qual va reaparèixer a l'octubre després de superar un càncer, està gravant el seu nou disc d'estudi, el desè de la seva carrera, per al qual ha comptat amb la col.laboració del jove discjòquei escocès Calvin Harris. Minogue ja va avisar fa uns dies: "Prometo que serà el meu àlbum més sexi".

Temes:

H&M