JUDICI PER XANTATGE

El xòfer de Yoko Ono l'acusa de pressionar-lo a "cometre actes immorals"

1
Es llegeix en minuts
EFE / NOVA YORK

El xòfer de Yoko Ono, Koral Karsan, l'ha acusat de pressionar-lo per "cometre actes immorals i, de fet, il·legals", en el judici que se segueix en contra seu per presumpte intent de xantatge a la viuda de John Lennon. L'acusació de Karsan ha estat exposada pel seu advocat, Robert Gottfield, en una compareixença dimarts davant el tribunal encarregat del cas a Nova York, segons recull avui la premsa.

El lletrat de l'empleat de Yoko Ono, que no ha precisat la naturalesa dels actes denunciats, també ha acusat la viuda de l'exmembre de The Beatles d'abusar laboralment del seu client. Entre els abusos citats pel lletrat figuren els d'"obligar-lo a estar les 24 hores a la seva disposició, incloent-hi tapar-la a la nit al llit". The New York Times explica que Karsan, de 50 anys, manté que Ono, de 73, l'ha denunciat per evitar que ell la demandés "per assetjament sexual".

Empresonat des de dijous

Notícies relacionades

En canvi, l'acusació manté que l'intent de xantatge per part del xòfer es remunta al 8 de desembre passat. Aquell dia, quan es va complir el vint-i-sisè aniversari de l'assassinat de Lennon, Ono va rebre una carta de Karsan exigint-li dos milions de dòlars a canvi de no revelar dades íntimes, segons l'acusació.

Karsan, que clama per la seva innocència i continua empresonat des de dijous, tornarà a comparèixer davant el tribunal l'11 de gener, dia en què està convocada la següent vista.

Temes:

Yoko Ono