AMENACES PER UNES FOTOS I CINTES D'ÀUDIO

Arrestat el xòfer de Yoko Ono per intent de xantatge

1
Es llegeix en minuts
FRANCE PRESSE / NOVA YORK

El xòfer de Yoko Ono, Koral Karsan, ha estat arrestat per un intent de xantatge de 2 milions de dòlars (1,5 milions d'euros) a la viuda de John Lennon, segons un portaveu de la policia de Nova York. Karsan, de 50 anys i que en feia 10 que treballava per a la dona del llegendari Beatle, va ser inculpat dimecres, ha precisat la mateixa font.

Segons alguns mitjans nord-americans, Karsan hauria amenaçat Ono de difondre gravacions d'àudio i fotos comprometedores de la seva cap, de 73 anys, si no li entregava els 2 milions de dòlars. Segons els mateixos mitjans, el xòfer hauria advertit a la viuda de Lennon que la mataria si no li pagava.

"Commocionada i traïda"

La policia està investigant aquestes informacions. Un portaveu de Yoko Ono, Elliot Mintz, ha afirmat que l'artista se sent "commocionada i traïda" per Karsan. Mintz ha desmentit que Yoko Ono hagi assetjat sexualment el seu xòfer.

Notícies relacionades

El portaveu no ha precisat de quina mena eren les fotos comprometedores amb què Karsan feia xantatge a la viuda de Lennon. Segons el diari The New York Times, que cita una font policial anònima, les imatges recullen escenes de Yoko Ono en pijama i gravacions en què opina sobre persones i esdeveniments.

Karsan pot ser condemnat a 25 anys de presó si és declarat culpable dels càrrecs.

Temes:

Yoko Ono