EL MARÇ DEL 2007

Madonna firmarà una col·lecció de roba de dona per a la marca sueca H&M

1
Es llegeix en minuts
AFP / ESTOCOLM

Després de la música i l'escriptura de llibres infantils, la reina del pop Madonna firmarà una col·lecció de roba femenina per a la marca sueca H&M (Hennes & Mauritz), segons ha anunciat el grup en un comunicat.

"H&M i la seva directora artística, Margareta van den Bosch, s'han associat a Madonna per crear una nova línia de roba i accessoris que es vendrà a les seccions de dones de totes les botigues del món el març del 2007", explica el comunicat.

Batejada com aM by Madonna,la col·lecció "reflectirà l'estil intemporal, únic i sempre glamurós de Madonna", segons comenta H&M. "No he amagat mai la meva passió per la moda. Treballar amb Margareta i H&M ha estat per a mi un desafiament nou i excitant", ha declarat la cantant.

Fundada el 1947, H&M té 1.300 botigues a 24 països del món.

Roba per a nenes

A més, el món de la infància segueix sent una font d'inspiració per a Madonna. Ja no es redueix únicament a les seves publicacions editorials, sinó que ara participa en el món de la moda i crea una col·lecció de roba per a nenes, English Roses, segons informa la web www.intermoda.net.

Notícies relacionades

La línia serà presentada al Saló Premier Kids, que se celebrarà a Birmingham (Regne Unit) del 28 al 30 de gener, una fira que reunirà unes 400 marques i en què la cantant presentarà peces que defineix com a confortables, originals, funcionals i riques.

Motivada per la seva filla Lourdes, Madonna ha creat la seva col·lecció de roba infantil inspirant-se en el concepte del seu llibre,The English roses,i amb l'ajuda de la firma nord-americana Lipstik, dissenyada per Elisa Barretta Lloyd, que l'ha assessorat en els colors i teixits.

Temes:

H&M