CERIMÒNIA HISTÒRICA

Bibiana i Custo fan de padrins d'un casament al Saló de Cent

JORDI HEREU CASA ÀLEX ESTIL.LES I XAVIER LANAU, EN LA SEVA PRIMERA BODA GAI COM A ALCALDE

1
Es llegeix en minuts

Més de 400 convidats vips van anar ahir a la nit al novíssim Hotel AC Miramar a celebrar amb tota pompa l'enllaç entreÀlex Estil.les,propietari de XXL, el gabinet de comunicació que porta, entre altres firmes de moda, la deCusto Dalmau,i el fotògrafXavier Lanau,que es van casar a la tarda al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

Notícies relacionades

La cerimònia la va oficiarJordi Hereu,i era el seu primer casament gai com a alcalde (com a regidor de districte havia assistit a cinc). Van fer de padrinsBibiana Fernández,el seu exAsdrúbal Ametller,el dissenyadorCusto DalmauiEster Gallén,de XXL (a la foto), i l'actriuCayetana Guillén Cuervova ser l'encarregada de dedicar-los un text als nuvis.

Després, la festa va continuar a l'hotel, ple de cares famoses nacionals i arribades de Suïssa, Alemanya, França, els EUA, Tunísia i l'Índia. Entre altres, hi van assistirAmaya Montero,de La Oreja de van Gogh; el dissenyadorAndrés Sardà;la simpatiquíssimaAntonia Dell'Atte;el pilotFonsi Nietoi la seva dona, la modelAriadne Artiles;Rossy de Palma, Loles LeóniRafael Amargo.La gresca la va completarVictoria Abril,que va sortir per sorpresa a cantar.