Ocupació

Gavà posa en marxa la Bústia Trans*, un canal de comunicació entre persones trans, l’Administració pública i les empreses

A través d’aquest servei es pot informar sobre l’ocupació i les persones transgènere

Gavà posa en marxa la Bústia Trans*, un canal de comunicació entre persones trans, l’Administració pública i les empreses

ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) ha obert la Bústia Trans*, un nou canal de comunicació entre les persones transgènere, el món laboral i l’Administració pública.

En aquest canal de comunicació es poden trobar tota mena de recursos dirigits a persones, professionals, entitats i empreses, sota l’objectiu de «facilitar la incorporació i el desenvolupament» en l’àmbit laboral del col·lectiu trans. També s’hi poden deixar consultes, queixes o suggeriments de tot tipus sobre ocupació de persones trans.

Notícies relacionades

La nova bústia s’ofereix des del Servei d’Atenció Integral (SAI) a la diversitat sexual, afectiva i de gènere en col·laboració amb altres àmbits de l’ajuntament, amb la missió de sensibilitzar i informar persones, professionals, entitats i empreses per mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i, així, prevenir la LGTBI-fòbia.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà

Temes:

Gavà LGTBI