Projecte Educatiu de la Ciutat

Gavà presenta Xarxa 0-3, una espai dedicat a l’educació en la petita infància

Té l’objectiu de posar en relleu l’educació dels més petits i incidir en els índexs d’escolarització

Gavà presenta Xarxa 0-3, una espai dedicat a l’educació en la petita infància

Ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) ha presentat Xarxa Educativa 0-3, un espai que aplega professionals i serveis de la ciutat dedicats als nens i nenes de 0 a 3 anys, amb l’objectiu de posar en relleu l’educació en la petita infància i incidir en els índexs d’escolarització.

L’acte de presentació ha tingut lloc aquest dimarts, 30 de novembre, a la Biblioteca Soler Vidal on es va reunir representants de tots els centres educatius de la ciutat dedicats a l’educació de la petita infància i es va fer coincidint amb el Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

La Xarxa es constitueix en el marc del Projecte Educatiu de la Ciutat amb la voluntat de ser un espai comú per als professionals i equips d’atenció als infants i les seves famílies.

Espai de participació

Té l’objectiu d’establir canals de comunicació àgils entre els diferents centres i escoles bressol de la ciutat. Des de l’Ajuntament, volen formar un espai de participació i reflexió conjunta per aconseguir els objectius.

Notícies relacionades

A la Xarxa s’hi han adherit tots els centres de Gavà que treballen per a aquesta franja d’edat, un total de nou escoles bressol i dues escoles amb aules de P2 i el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP).

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Gavà