Sostenibilitat

Gavà convida a participar en el disseny de l’Estratègia de l’Alimentació Sostenible, Accessible i Saludable

El document es pot consultar a la plataforma digital Gavà participa per plantejar propostes

Gavà convida a participar en el disseny de l’Estratègia de l’Alimentació Sostenible, Accessible i Saludable

Ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) ha presentat el full de ruta de l’Estratègia de l’Alimentació Sostenible, Accessible i Saludable, que recopila totes les accions que l’ajuntament està portant a terme en el marc de l’alimentació i també marca els passos que volen seguir en el futur.

S’han definit tres objectius sobre els quals es fomentarà l’estratègia: combatre l’emergència climàtica, promoure dietes sostenibles, accessibles i saludables per a tothom i impulsar l’economia local i de proximitat.

El document es pot consultar a la plataforma digital Gavà participa, perquè la ciutadania del municipi pugui donar la seva opinió i plantejar propostes, abans de la seva aprovació definitiva.

Accions impulsades en els últims anys

El document s’ha elaborat «pensant en tots els àmbits i departaments municipals», incorporant accions que s’han anat impulsant en els últims anys.

Cal destacar els reptes que volen millorar l’alimentació entre la ciutadania vulnerable, transitar cap a una alimentació més sostenible per als infants i augmentar la presència de la dona al sector agroalimentari.

Notícies relacionades

D’altra banda, el document proposa la creació d’una central de compres per a la distribució de productes de proximitat i l’eliminació dels plàstics d’un sol ús en els serveis d’alimentació dependents de l’Ajuntament.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Gavà