Amb mesures sanitàries

Reobren el Parc Arqueològic i el Museu de Gavà

De moment no es podran fer visites guiades i és obligatori l’ús de mascareta

Reobren el Parc Arqueològic i el Museu de Gavà

Ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Parc Arqueològic de les Mines i el Museu de Gavà (Baix Llobregat) han reobert aquesta setmana al públic després de molts mesos d’inactivitat per culpa de la situació sanitària. Segons informa ‘El Bruguers Digital’ aquest dimecres, 15 de setembre, obria el Museu i aquest dijous, 16 de setembre, el Parc Arqueològic, tot i que fins a finals d’any en horari reduït; és a dir, dijous i divendres de 10 h a 14.30 h; dissabtes de 10 h a 18.45 h i diumenges i dies festius de 10 h a 14.30 h.

De moment es poden fer visites lliures, però no es poden oferir les guiades, ni els tallers ni les activitats incloses a l’oferta de serveis ni als escolars ni a la ciutadania. Així, la visita al Museu és lliure per veure les exposicions permanents i temporals. Quant al Parc, només es pot fer visita lliure a l’exposició permanent, en què tots els espais permeten un recorregut segur i confortable (mina didàctica, sala d’interactius, etc.).

Mesures sanitàries

Per raons sanitàries és obligatori l’ús de mascareta (preferentment tipus FFP2), mantenir la distància interpersonal de seguretat d’1,5 metres i seguir les indicacions del personal o guia en tot moment.

Reobertura

La tinenta d’alcaldessa de l’Àmbit d’Acció Social, Ciutat Educadora i Cultura, Ester Zamorano, ha expressat al digital local la seva «satisfacció» perquè «després de tant temps podem tornar a posar en marxa aquests dos equipaments primordials en la vida cultural de la nostra ciutat».

Notícies relacionades

Les setmanes prèvies a la reobertura han sigut intensos per tornar a posar a punt les instal·lacions, especialment el Parc Arqueològic, perquè segons ha explicat un dels seus responsables, José Bosch, «compta amb molts espais interactius, ordinadors i audiovisuals».

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Museus