Obres

Afectacions a l’avinguda Joan Carles I de Gavà pels treballs de pavimentació

L’actuació afecta el tram entre Santa Teresa i Sant Lluís en el sentit muntanya, i tota la rotonda d’aquesta última intersecció

Afectacions a l’avinguda Joan Carles I de Gavà pels treballs de pavimentació

GSV

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El divendres 3 de setembre es realitzaran tasques de pavimentació a l’avinguda Joan Carles I de Gavà (Baix Llobregat), en el tram entre Santa Teresa i Sant Lluís en el sentit muntanya, i a tota la rotonda d’aquesta última intersecció. El tall es deu a les tasques de pavimentació. Aquests treballs, que es portaran a terme al llarg de gairebé tot el dia, s’emmarquen dins de la campanya d’asfaltatge 2021 que l’Ajuntament de Gavà ha posat en marxa aquest estiu.

En concret està previst que els treballs es portaran a terme entre les 7 i les 20 hores, període en el qual quedarà l’àmbit tallat al trànsit.

Afectacions viàries

Els vehicles que circulin per l’Avinguda Joan Carles I cap a la carretera de Begues (o a la inversa) hauran de desviar-se per la carretera de la Sentiu i el carrer Argila.

L’accés als barris de Sta. Teresa, Diagonal i Colomeres haurà de fer-se a través del c. Sta. Teresa-General Moragues i la sortida d’aquests per Manuel de Falla - av. Diagonal. L’accés al barri de les Bòbiles haurà de fer-se pel c. del Foc.

Notícies relacionades

D’altra banda, les línies de bus GA1, L902, E81, L81, L82, L85 també es veuran afectades.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Obra pública