Millora dels carrers

La campanya d’asfaltatge de Gavà arriba a diferents zones del nucli urbà

L’ajuntament està desenvolupant diverses tasques de fresatge, asfaltatge pròpiament dit i posterior pintura viària en diferents llocs de la ciutat

La campanya d’asfaltatge de Gavà arriba a diferents zones del nucli urbà

El Bruguers digital

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La campanya d’asfaltatge 2021 de Gavà (Baix Llobregat), posada en marxa aquest agost per l’ajuntament i que permetrà millorar la mobilitat i la seguretat viària en diferents punts del nucli urbà, Gavà Mar i Parc Agrari, continua a bon ritme i se centra en diferents carrers del nucli urbà segons informa el Bruguers digital.

La campanya té una inversió de mig milió d’euros i és una de les intervencions anuals en pavimentació més importants dels últims anys

Afectacions viàries

Els treballs que es realitzen aquests dies comportaran talls de circulació en diferents carrers de la ciutat. En tots els casos l’afectació tindrà lloc entre les 7 h i les 20 h per portar a terme les tasques de fresatge, d’asfaltatge i de pintura viària. Així mateix, les línies d’autobusos també tindran canvis en el recorregut.

Planificació dels treballs

Segons el diari digital, a la rambla Pompeu Fabra s’estan realitzant treballs des d’aquest dimarts amb el fresatge i l’asfaltatge, i dimecres es procedirà a la pintura viària. Al carrer de la Generalitat i als carrers Montflorit i Manuel de Falla també es farà el fresat i asfaltat i la pintura viària durant aquesta setmana.

A l’avinguda Joan Carles I i la rotonda del Mil·leni, també atesa la transcendència de pas d’aquestes vies, es concentraran tots els treballs en un sol dia: el dijous 2 de setembre respecte a la rotonda, que és la que és davant el Parc de Bombers de Gavà, i el divendres 3 de setembre respecte a l’avinguda.

Notícies relacionades

Finalment, al carrer d’Olocau els treballs de fresatge i asfaltant s’han reprogramat per a principis de la setmana que ve.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Obra pública