Tercera edat

Gavà presenta el seu programa d’activitats per a la gent gran

La prematrícula començarà l’1 de setembre

Gavà presenta el seu programa d’activitats per a la gent gran

Ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) obrirà dimecres que ve el període per demanar número de prematrícula per a les activitats per a la gent gran, que començaran el 4 d’octubre. La programació per a la gent gran contempla activitats variades per satisfer les necessitats i gustos dels avis del municipi.

Els casals ofereixen activitats de tipus físic, gimnàstica suau, ioga o taitxí; activitats de ball; exercicis per millorar la memòria; o activitats d’arts plàstiques com manualitats o pintura.

Com a novetat, en aquesta edició incorpora una sèrie de tallers virtuals i una formació gratuïta per poder-los portar a terme.

Procés d’inscripció

Entre l’1 i el 8 de setembre s’obrirà el període per demanar número de prematrícula. Aquest número entrarà en un posterior sorteig que determinarà l’ordre d’inscripció. En aquest procés s’ha d’indicar el casal de referència, entre el Casal Municipal de Gent Gran El Centre, el Casal de Can Tintorer i el Casal Torre Lluc.

El 9 de setembre es farà el sorteig i es determinarà el dia i hora per poder fer la inscripció en els cursos. Les llistes es penjaran al casal per poder ser consultades. Del 13 al 28 de setembre es portarà a terme la matrícula presencial, per ordre de sorteig.

Notícies relacionades

Les places són limitades per a totes les activitats i es cobriran per rigorós ordre de matriculació.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Tercera edat