Joventut

Gavà recupera l’Street Fest després de suspendre l’edició de l’any passat

El departament de joventut del municipi i l’Espai Jove de La Casa Gran programa exhibicions d’art urbà al llarg d’aquest dissabte

Gavà recupera l’Street Fest després de suspendre l’edició de l’any passat

El Bruguers digital

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà (Baix Llobregat) recupera aquest dissabte l’Street Fest, segons informa El Bruguers digital. Després de la parada forçosa patida l’any passat a causa de la crisi sanitària, aquest 2021 el departament de joventut de l’Ajuntament i l’Espai Jove de La Casa Gran tornen a organitzar aquesta festa de l’art urbà amb diferents activitats a l’Skate Park del Calamot.

Durant tot el dia hi haurà exhibicions de grafitis en murs lliures i, a partir de les 17 hores, començaran les competicions de skate i rap amb obsequis i premis per als participants. David López, coordinador de l’espai jove La Casa Gran, explicava a Ràdio Gavà que «es tracta d’una activitat que va començar fa alguns anys de manera modesta i que, a poc a poc, s’ha consolidat i ha crescut fins a tenir molt bona acceptació».

Notícies relacionades

Tot i que per acudir no s’ha de fer reserva prèvia, sí que s’apliquen algunes restriccions per evitar possibles contagis. Així, l’aforament serà limitat, es demanaran les dades als assistents i s’hauran de seguir les activitats asseguts.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Joves