Actuacions

Gavà celebra la Festa de la Música

Els Amics de la Música de Gavà celebren el Dia de la Música amb actuacions de 10 a 13 h i de 18 a 20 h al pati de l’escola Salvador Lluch

Gavà celebra la Festa de la Música

Amics de la Música de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dilluns és el Dia de la Música i els Amics de la Música de Gavà (Baix Llobregat) ho celebren aquest dissabte, de manera presencial, amb la Festa de la Música. La proposta, difosa pel Bruguers digital, presentarà actuacions en format breu al pati de l’escola Salvador Lluch. L’any passat, a causa de la pandèmia, es va haver de fer una celebració virtual, però aquest 2021 torna el directe, amb les restriccions que encara s’han de complir pel coronavirus

Les actuacions es faran en dos blocs de 10 a 13 h i de 18 a 20 h. Adrià Perea, president de l’entitat, espera bastanta participació: «La gent té ganes de tornar a fer música en directe i al carrer després d’aquest període en què hem estat tancats».

Entre els inscrits «hi ha de tot, des de gent que ve d’escoles de música fins a grups que toquen per plaer i que no estan necessàriament estudiant música, i també tenim músics professionals que s’hi han volgut afegir», segons declara Perea en declaracions al diari digital local.

Origen de la festa

Notícies relacionades

La Festa de la Música té el seu origen l’any 1976, quan el músic nord-americà Joel Cohen va proposar a Radio France fer una mena de festival de música espontani coincidint amb els dos solsticis, el d’estiu el 21 de juny i el d’hivern el 21 de desembre. Finalment, només el d’estiu va rebre llum verda i es va celebrar per primera vegada el 21 de juny de 1976 a Tolosa.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Música