Centres d’Atenció Primària

Comença la instal·lació del mòdul de recolzament Covid-19 de Gavà

Aquest equipament s’ha instal·lat annex al CAP Dr. Bartomeu Fabré Anglada

Comença la instal·lació del mòdul de recolzament Covid-19 de Gavà

El Bruguers digital

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dilluns el Departament de Salut ha començat les tasques d’instal·lació del mòdul de recolzament al costat del Centre d’Atenció Primària Dr. Bartomeu Fabré Anglada de Gavà (Baix Llobregat) perquè es puguin desenvolupar les activitats relacionades amb la Covid i les no relacionades en espais diferenciats, segons informa El Bruguers digital.

El de Gavà és un dels 114 espais que s’estan construint a tot Catalunya. La voluntat és traslladar a aquests espais annexos l’activitat relacionada amb el coronavirus –proves PCR, tests ràpids, identificació de contactes, exploracions, etc.– per garantir els dobles circuits. L’objectiu de Salut és procurar amb urgència que el sistema públic d’atenció primària pugui desenvolupar la seva activitat en espais diferenciats per patologies, per protegir més els professionals i els ciutadans dins dels centres.

Notícies relacionades

Als mòduls, es podrà fer l’atenció a persones amb problemes respiratoris i símptomes de la Covid-19. Sobretot estan pensats per als CAP que ara tenen dificultats d’espai per mantenir un circuit separat entre l’atenció dels pacients amb sospita de Covid-19 i els que hi van per altres motius. La previsió és que entri en funcionament a partir de gener. El desenvolupament d’aquestes estructures es farà en espais pròxims als centres i seran gestionats pels mateixos equips d’atenció primària (EAP), que seran els que en decidiran l’ús concret.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO