Desenvolupament Sostenible

42 empreses del Baix Llobregat obtenen el segell Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere

El distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística es basa en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides

placa1

placa1

1
Es llegeix en minuts

El Baix Llobregat suma noves empreses i ens públics distingits amb el segell Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere un any més, corroborant així l’aposta de la comarca per garantir la qualitat i la sostenibilitat dels seus serveis turístics. En total, són 42 empreses les que han obtingut el segell aquest 2021, de les quals 14 l’han rebut per primera vegada i 28 entitats i empreses més el renoven, segons va concloure la Taula de Sostenibilitat Turística del Baix Llobregat i de l’Institut de Turisme Responsable.

Aquest segell, impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona amb el recolzament dels Consorcis comarcals, reconeix a través de l’Institut de Turisme Responsable (ITR), les empreses, serveis i destinacions que mostren un compromís per a la sostenibilitat i compleixen els requisits del seu manual de bones pràctiques.

Noves entitats distingides

En aquesta ocasió s’han reconegut 42 empreses o entitats al Baix Llobregat. D’aquestes 14 han rebut la distinció per primera vegada, com és el cas de l’Ajuntament de Gavà, l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, el Càmping 3 Estrelles de Gavà, CèNTRIC gastro del Prat de Llobregat, Chelor Grupo Norisma de Castelldefels, els xiringuitos Dolce Vita, Eivissa i Iguana de Castelldefels, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, l’Hotel Campanile de Cornellà, la Marisqueria Sant Boi, el Pessebre Vivent de Corbera, Som Bo Cuina Sana de Sant Boi de Llobregat i els autocars d’Olesa de Montserrat TGO.

Compromís per la Sostenibilitat Turística

El Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, que al Baix Llobregat es gestiona a través del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, és un distintiu creat per garantir la qualitat i la sostenibilitat dels serveis turístics, basat en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides integrats a l’Agenda 2030.

El distintiu va néixer amb la finalitat principal d’implementar una gestió més sostenible i de qualitat en tots els agents d’una destinació turística, i es dirigeix a totes les empreses privades i ens públics que vulguin millorar la seva gestió interna i el seu impacte social i ambiental en el territori comprometent-se amb la sostenibilitat.

Notícies relacionades

Actualment, a la demarcació de Barcelona s’han distingit més de 400 entitats, de les quals 42 són del Baix Llobregat.

Més notícies de Viladecans, Esplugues, Gavà, Cornellà i Sant Boi a les edicions locals d’EL PERIÓDICO

Temes:

Turisme