Esport adaptat

Gavà acull aquest cap de setmana el III Open Nacional de pàdel en cadira de rodes

El campionat, que es disputarà a les instal·lacions del Club Padelarium, està organitzat pel Club Esportiu Pàdel Adaptat Catalunya

Gavà acull aquest cap de setmana el III Open Nacional de pàdel en cadira de rodes
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Gavà (Baix Llobregat) la 4a Prova de la Copa d’Espanya de pàdel en cadira de rodes i el III Open Nacional Ciudad de Gavà a les instal·lacions del Club Padelarium Gavà. Aquest campionat està organitzat pel Club Esportiu Pàdel Adaptat Catalunya.

Segons informa ‘El Bruguers digital’ fins a cinc parelles catalanes disputaran aquesta competició, els esportistes inscrits són, Miquel Martí i Isaac Mateos, Mónica Ridao i David Moreno, Pablo Martín i Manuel López, Susana Rodríguez i José Luis Montoya i, finalment, Lluís Turró i Pablo Martínez. A més, també hi haurà esportistes d’Andalusia, València, Castella-la Manxa, Madrid i el País Basc. Cal destacar la presència en aquesta competició de la parella campiona d’Espanya, Edorta de Anta i Cristopher Triviño, i també dels subcampions, Óscar Agea i Francisco Bernal. Edorta i Cristopher es van proclamar vencedors en el Campionat d’Espanya absolut que es va disputar a la localitat madrilenya d’Arganda del Rey a finals del mes de novembre passat.

Notícies relacionades

Aquesta 4a Prova de la Copa d’Espanya de pàdel en cadira de rodes i III Open Nacional Ciutat de Gavà està patrocinada per la Federació Catalana de pàdel i Expomon. Entre les entitats col·laboradores es troba la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO