Cultura popular

Gavà celebra un Carnaval adaptat a la Covid amb actes presencials

Moltes de les activitats més populars es faran en línia però també s’ha apostat pels actes en viu

Gavà celebra un Carnaval adaptat a la Covid amb actes presencials
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest Carnaval és molt diferent al de fa un any i són molts els municipis que han apostat per una celebració en línia d’aquesta popular festa. No obstant, l’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) ha volgut apostar també per la presencialitat i ha confeccionat un programa híbrid per a aquests dies.

L’inici i el final del Carnaval es podran veure a través del YouTube de la regidoria de Cultura, des d’on el divendres 12 s’ha retransmès el pregó del rei Carnestoltes i el dimecres 17 s’emetrà el comiat de la celebració i l’inici de la Quaresma. A més, el ball de disfresses també es farà a través d’aquest canal el diumenge 14 a les 11 hores i es convida tots els ciutadans a participar de la festa disfressats.

Notícies relacionades

Però per no perdre del tot la tradició de la disfressa s’han programat quatre sessions del Carnaval Show a l’Espai Maragall dissabte i diumenge a les 12 i a les 18 hores. Es tracta d’un espectacle familiar on els assistents podran anar disfressats i fer-se fotos en el photocall i penjar-les a les xarxes socials. Per entrar és necessari reservar una entrada a través de la web municipal i s’aplicaran les mesures de seguretat per la Covid.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA