Beques #GavàJove

L’Ajuntament de Gavà convoca beques per a joves que cobreixen la mobilitat formativa i les despeses tecnològiques

S’han obert dues línies de suport, una de destinada a les despeses de mobilitat amb un import màxim de 260 euros, i una altra línia per fomentar la connectivitat de 150 euros

  • Gavà augmenta en 60.000 euros les beques i ajuts per garantir la igualtat a l’escola

  • Gavà dedica 60.000 euros a beques de transport per a joves

L’Ajuntament de Gavà convoca beques per a joves que cobreixen la mobilitat formativa i les despeses tecnològiques
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà ha obert la nova convocatòria de beques #GavàJove, després que el mes de novembre passat el ple municipal aprovés les bases de les noves subvencions.

Les bases reflecteixen dues línies de suport, una destinada a subvencions per a les despeses de mobilitat formativa, i l’altra línia destinada a ajuts per a les despeses tecnològiques que fomentaran l’accés digital en l’àmbit escolar.

El període per presentar les sol·licituds ja és obert i s’allargarà fins al 21 de juny de 2021 o fins que acabin la partida pressupostària.

Fins a 260 euros

Notícies relacionades

Fins a 260 eurosLes beques per a desplaçaments estan destinades a alumnes de Gavà que assisteixen a classes en altres municipis. Els joves es podran beneficiar d’un màxim de 210 euros per als desplaçaments de fins a la zona 1, i de fins a 260 euros en cas de ser igual o superior a la zona 2. Els títols de transport són els personals de l’ATM.

D’altra banda, se subvencionaran tablets i ordinadors que promouran l’accessibilitat i connectivitat dels estudiants. Per poder-les sol·licitar s’haurà d’estar matriculat en un centre educatiu i l’import serà de 150 euros per estudiant i curs escolar.

Temes:

Ajuntaments