Nadal

L’arribada dels Reis d’Orient a Gavà podrà veure’s en directe el 5 de gener

  • La benvinguda a Ses Majestats es retransmetrà a través del canal de Youtube de l’Ajuntament

  • L’alcaldessa, Raquel Sánchez, farà entrega de la Clau de la Ciutat als Reis

  • Melcior, Gaspar i Baltasar passejaran en cotxe pels carrers i barris de Gavà perquè tots els nens puguin donar-los la benvinguda des de les seves llars

L’arribada dels Reis d’Orient a Gavà podrà veure’s en directe el 5 de gener
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En un any excepcional marcat per la pandèmia moltes tradicions s’estan veient alterades. Tot i així, el Nadal a Gavà mantindrà l’entrega de la clau màgica de la ciutat als Reis d’Orient, la seva benvinguda i organitzarà un passeig amb cotxe de Ses Majestats per tota la ciutat.

Si bé la situació sanitària impedeix la celebració de la mítica cavalcada de Reis, segons ha publicat el mitjà digital El Bruguers, l’arribada dels Reis Mags a la ciutat podrà veure’s en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament el 6 de gener a les 17 h, moment en què l’alcaldessa, Raquel Sánchez, els entregarà la Clau de la Ciutat.

Notícies relacionades

Una vegada feta l’entrega i la benvinguda, Melcior, Gaspar i Baltasar passejaran en cotxe pels carrers i barris de Gavà en un recorregut pensat perquè totes les nenes i nens de la ciutat puguin saludar Ses Majestats des de les seves llars i oferir-los la seva pròpia benvinguda.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA