AQUESTA TARDOR

La Jugatecambiental de Gavà ofereix 15 activitats a la platja

El cicle d'iniciatives torna al setembre, aquest any en dissabtes i diumenges, amb la voluntat de conèixer les platges metropolitanes

El passat 12 de setembre es va donar el tret de sortida amb una activitat sobre construcció de castells i animals de sorra

zentauroepp42610409 gava    baix llobregat   21 03 2018    barcelona      estado181226212710

zentauroepp42610409 gava baix llobregat 21 03 2018 barcelona estado181226212710 / JOAN PUIG

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les activitats per descobrir millor les platges metropolitanes i passar-ho bé en família, sota el nom de La Jugatecambiental, tornen aquest setembre a Gavà (Baix Llobregat), i s’allargaran fins a l’octubre. 

La Jugateca estarà ubicada de moment al passeig Marítim, tot i que a partir del 2 d’octubre es traslladarà a la ubicació a l’avinguda del Mar amb el passeig Marítim. 

La Jugatecambiental és una iniciativa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, té per objectiu oferir un espai de joc i experimentació promovent el respecte de l’entorn i posant èmfasi en els valors ambientals de la platja de Gavà.

Mesures per la Covid-19

Les activitats segueixen tot un protocol de mesures preventives a causa de la Covid-19. Les famílies que hi participin hauran d’utilitzar la mascareta, excepte els menors de 6 anys.

Notícies relacionades

El projecte pretén descobrir millor aquests espais de la ciutat a través d’activitats participatives que treballen aspectes com la sostenibilitat, l’ecologia, la biodiversitat, el territori, el consum sostenible o el civisme.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA