SOSTENIBILITAT I MEDI AMBIENT

La setmana de la mobilitat sostenible arriba a Gavà amb propostes virtuals

El consistori aposta per reduir l'ús del vehicle privat, així com l'impuls d'una «mobilitat activa» per tenir uns hàbits més sostenibles

Aquesta setmana s'han organitzat propostes telemàtiques que tenen per objectiu el respecte del medi ambient, la sostenibilitat i l'espai públic

zentauroepp53962461 movilidad200702124335

zentauroepp53962461 movilidad200702124335 / JoanCortadellas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà s’ha afegit un any més a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb diferents activitats virtuals del 16 al 22 de setembre. Les propostes tenen per objectiu fomentar el respecte envers el medi ambient, ser més sostenibles i aprofitar l’espai públic de les ciutats per generar una mobilitat segura i activa, reduint les emissions.

L’Ajuntament de Gavà afirma que la Covid-19 ha afectat més «zones amb una atmosfera més contaminada» i defensen l’ús del transport públic, ja que el considera més «accessible i econòmic».

Notícies relacionades

El consistori aposta per reduir l’ús del vehicle privat, així com impulsar una «mobilitat activa i saludable» que acabi amb «el sedentarisme del confinament». Les propostes d’aquest any són telemàtiques i aposten per jocs i reptes que afavoreixin una mobilitat sense emissions i uns «hàbits de mobilitat més activa i sostenible».

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA