DAVANT EL REPUNT DE CONTAGIS

Les platges de Gavà redueixen un 15% el seu aforament

El comitè d'emergències Covid-19 ha pres la decisió per alinear-se amb les poblacions costaneres metropolitanes, afectades per les restriccions

També s'ha fet una aportació de 22.000 metres cúbics de sorra a la platja de Gavà per afrontar els efectes de l'ampliació del port de BCN

zentauroepp48733545 playa gava200731112215

zentauroepp48733545 playa gava200731112215 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà ha acordat reduir en un 15% l’aforament a les platges de la ciutat per evitar contagis i la propagació del virus.

El comitè d’emergències Covid-19 ha pres la decisió per donar «coherència» a la zona costanera metropolitana, ja que Gavà no es trobava dins dels municipis afectats per les restriccions dictades pel Govern, tot i que a partir d’ahir el Procicat va afegir Gavà i Castelldefels dins dels municipis afectats per les restriccions.

Des de l’inici de la temporada estiuenca el consistori ha reforçat els serveis de seguretat i neteja, així com diferents mesures per controlar l’aforament i respectar la distància social.

L’última de les accions ha sigut la posada en marxa d’un sistema de megafonia a tota la platja, que emet missatges informatius en català, castellà, anglès i francès per garantir el distanciament social i altres recomanacions sanitàries.

Nova aportació de sorra a la platja

En aquests últims dies, s’han abocat 22.000 metres cúbics de sorra a la platja de Gavà, en concret des de la riera de Canyars fins a Pine Beach. Aquestes mesures corresponen a actuacions per afrontar els efectes de l’ampliació del port de Barcelona.

Notícies relacionades

Aquesta acció se suma a la que es va fer fa unes setmanes a la zona del carrer de Blanes, on s’hi van abocar 40.000 metre cúbics a causa dels efectes del temporal ‘Gloria’.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA