Pel coronavirus

Gavà estableix nou servei per a persones grans o amb dificultats que no poden sortir de casa

Amb la iniciativa 'Gavà t'ajuda', s'habilita el telèfon 93 263 91 33, tant per sol·licitar ajuda com per oferir-se com a voluntari, que estarà operatiu de 9 a 20 h

foto-izq-ajun

foto-izq-ajun

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà activa aquest dilluns el dispositiu ‘Gavà t’ajuda’, amb un doble objectiu: oferir recolzament per a necessitats bàsiques a persones que no poden sortir de casa, i canalitzar les demandes per fer voluntariat a la població.

«Gavà t’ajuda» va dirigit a persones que no poden sortir de casa, especialment grans, i que necessiten ajuda, principalment, per fer la compra imprescindible: aliments, productes farmacèutics i d’higiene. El servei també valorarà altres necessitats.

Aquesta iniciativa municipal també es dirigeix a les persones voluntàries que vulguin prestar el servei; motiu pel qual es recolliran les peticions i se les anirà requerint en funció de les necessitats. En aquests moments, el recolzament a les persones amb dificultats s’està cobrint amb personal municipal.

Notícies relacionades

Així mateix, per a qualsevol dubte sobre el tema o per a les persones que vulguin comunicar a l’Ajuntament la situació de dificultat d’algun familiar, amic o conegut, el consistori ha habilitat el telèfon únic: 93 263 91 33. Estarà operatiu de 9 a 20 hores, atès per personal de l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

¿Com funciona «Gavà t’ajuda»?

El funcionament d’aquest nou servei es realitzarà de la forma següent: 

Més notícies de Gavà