ENS LOCALS

L'Ajuntament de Gavà revalida el Reconeixement Administració Oberta

Els guardons, que atorga el Consorci Administració Oberta de Catalunya, s'entregaran el 19 de març a Granollers

nou-servei-atenci-lgtbi

nou-servei-atenci-lgtbi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà ha renovat el Reconeixement Administració Oberta. Aquest guardó, que atorga el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), distingeix tots aquells ens que destaquen en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Els Reconeixements Administració Oberta inclouen set categories, sis de les quals per a ajuntaments segons el nombre d’habitants, i una per a consells comarcals. L’Ajuntament de Gavà ha sigut guardonat dins de la categoria d’ajuntaments de 20.001 a 50.000 habitants.

Els guardons s’atorguen a partir dels resultats dels indicadors del Mapa d’Administració Digital, a partir de les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi de les webs dels ens locals. L’acte d’entrega dels Reconeixements Administració Oberta tindrà lloc el 19 de març a Granollers.

Indicadors analitzats

Quant a informació i tramitació, es valora que l’Ajuntament o Consell Comarcal disposi de carpeta ciutadana, ofereixi perfil del contractant, disposi de cercador a la web i de tauler electrònic, permeti tràmits en línia, enviï notificacions electròniques, accepti factures electròniques, o sigui entitat de registres T-CAT o IdCat.

Notícies relacionades

En relació amb la transparència i govern obert, es valora: si té seu electrònica, si disposa d’un portal de transparència, si utilitza la participació ciutadana com a eina de relació a la ciutadania, si ha utilitzat el vot electrònic, així com l’actualització del portal de transparència.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA