BORRASCA 'GLORIA'

Gavà entra en la fase d'emergència del pla Inuncat

Continua la prohibició d'accedir a la platja, així com el tancament dels parcs, jardins i equipaments municipals a l'aire lliure

gav

gav

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Malgrat la treva d’aquest matí, les previsions meteorològiques apunten l’arribada d’un front de tempestes que, aquesta tarda, escombrarà el litoral català, per la qual cosa Protecció Civil de la Generalitat ha passat a fase d’emergència el pla Inuncat.

 Davant d’aquestes previsions, l’Ajuntament de Gavà manté activat en alerta el Pla Municipal de Protecció Civil. Així, continua la prohibició d’accedir a la platja, ja que el risc per onatge continuarà sent alt fins a les 18 hores, així com el tancament dels parcs, jardins i equipaments municipals a l’aire lliure per evitar riscos.

Afectacions al municipi

Des de l’Ajuntament també s’està procedint a inspeccionar els patis i instal·lacions exteriors de les escoles per verificar que no hi hagi cap risc.

Quant a afectacions a la via pública, es manté el tall del carrer de Sant Pere, a l’altura del núm. 54, edifici de vivendes i baixos comercials que ahir va ser desallotjat per l’esfondrament d’una part de la coberta. També es registren altres incidències per caigudes d’arbres o perill de fer-ho.

Notícies relacionades

«Demanem a la ciutadania que no baixi la guàrdia, que respecti la prohibició d’accedir a la platja i parcs i jardins i que tingui en compte les mesures d’autoprotecció», assenyalen des del consistori gavanenc.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA