CARRERA CONTRA EL CÀNCER

Més de 1.000 corredors en la primera edició de l'AECC Gavà en Marxa Contra el Càncer

Des del consistori de Gavà expliquen que els diners recaptats es destinaran a investigació oncològica i a ajuts directes a malalts

i gava marxa contra cancer 01

i gava marxa contra cancer 01

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà  va ser l’escenari, durant diumenge passat 6 d’octubre, de la primera edició de la carrera AECC Gavà en Marxa Contra el Càncer. La carrera solidària va ser organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)-Catalunya en benefici de l’associació.

«Tots els diners recaptats es destinaran per finançar projectes d’investigació oncològica i en ajuts directes als malalts i les seves famílies», expliquen des de l’Ajuntament de Gavà.

«Aquesta primera edició de la carrera ha sigut tot un èxit, amb la participació de més de 1.000 corredors, que han tenyit de verd La Bòbila durant la carrera, de 5 km de recorregut», que es podien fer corrent o caminant.

Javier Catalina i Ana Rosalia, vencedors de la primera edició

Notícies relacionades

En categoria masculina, el vencedor de la carrera ha sigut Javier Catalina, amb un temps de 21’22’’» seguit de Javier Macias (21’43’’) i Enrique Muñoz (21’56’’). En categoria femenina, la guanyadora ha sigut Ana Rosalia Valle, amb un temps de 24’52’’» Carmen Cañadias (26’45’’) i Nuria Anducas (27’16’’) han completat el podi.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA