CONSERVACIÓ DE L'ESPAI PROTEGIT

El delta del Llobregat celebra el Dia Mundial de les Aus a l'Estany de la Murtra

El Consorci del delta del Llobregat, l'Ajuntament de Gavà i l'AMB han organitzat activitats relacionades amb el món de l'ornitologia i el medi ambient

p1140558-1

p1140558-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El delta del Llobregat celebra el Dia Mundial de les Aus (5 d’octubre) a l’Estany de la Murtra, situat entre els termes municipals de Gavà i Viladecans, amb activitats gratuïtes relacionades amb el món de l’ornitologia i el medi ambient.

«Aquesta data ens serveix per trobar-nos i disfrutar d’aquests espais naturals tan fràgils i valuosos», expliquen des del Consorci del Delta del Llobregat.

Observació i taller participatiu

Durant la jornada, es realitzarà un exercici d’observació d’aus, que consistirà en la «demostració d’aquesta tasca científica relacionada amb la migració de les aus», apunten des del Consorci.

Observació d’aus del delta del Llobregat. / consorci del delta del llobregat

També es durà a terme la realització d’un taller participatiu relacionat amb la fauna d’aquest espai protegit, el qual consistirà en la construcció d’unes menjadores per a aus. A més, un guia acompanyarà els participants amb l’objectiu d’explicar «la importància d’aquests espais».

Autocar des de Gavà

L’Ajuntament de Gavà ha anunciat que posa a disposició dels visitants un autocar des de Gavà fins a l’Espai Natural de la Murtra. També recorden que les places són limitades i que és necessària inscripció prèvia.

Notícies relacionades

L’esdeveniment està organitzat pel Consorci del Delta del Llobregat, l’Ajuntament de Gavà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Més notícies de Gavà i Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments