SUBVENCIÓ PÚBLICA

Gavà destina 50.000 euros a les escoles per a l'adquisició de tauletes

La convocatòria, aprovada inicialment pel Ple, es preveu obrir a finals de maig i estarà dirigida a tots els centres de primària públics de la ciutat

1
Es llegeix en minuts

El Ple municipal de Gavà ha aprovat inicialment les bases reguladores per a la sol·licitud i l’entrega de subvencions a escoles públiques d’ensenyament primari de la ciutat perquè puguin adquirir tauletes tàctils, amb una partida pressupostària de 50.000 euros. 

Una quantitat que podria servir, preveu el consistori, per adquirir unes 26 unitats que facilitarien el treball de continguts amb material tecnològic a les aules, amb l’objecte de promoure la igualtat d’oportunitats entre l’alumnat.

La convocatòria, que es preveu obrir a finals de maig, es dirigeix a totes les escoles públiques de Gavà i és compatible amb altres ajuts que, pel mateix objecte, promoguin altres entitats públiques o privades.

Per optar a l’ajuda, els centres hauran d’acompanyar la sol·licitud del projecte d’innovació tecnològica que pretenen fer amb la subvenció atorgada, i esperar fins que la resolució es faci pública al llarg del mes de juliol, amb l’objectiu que estiguin disponibles per a l’inici del curs que ve.

La subvenció podrà arribar al 100% del cost del material tecnològic a adquirir per dotar una aula del centre educatiu, i cada escola podrà escollir el tipus de dispositiu en funció del seu projecte educatiu –ordinadors, tauletes, ‘cromebooks’–.

Notícies relacionades

Així mateix, el consistori de Gavà promourà una compra conjunta amb l’assessorament del Centre de Recursos Pedagògics, amb l’objectiu d’obrir una via de col·laboració entre els centres que els permeti reduir costos comuns.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA