TURISME SOSTENIBLE

Gavà obté sis distintius 'Biosphere' pel seu compromís amb el turisme sostenible

La platja, el Parc Arqueològic Mines de Gavà i quatre establiments del municipi han obtingut el segell atorgat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç

premiats-130219-696x425

premiats-130219-696x425

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha acollit aquest dimecres l’entrega de distintius ‘Biosphere’ a les 25 empreses i entitats de la comarca premiades pel seu compromís amb el turisme sostenible i responsable, i que ha deixat a Gavà sis d’aquests segells, dos a equipaments públics i quatre a establiments privats.  

La platja i el Parc Arqueològic de Mines han tornat a fer mereixedor l’Ajuntament de Gavà de dos distintius, atorgats per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç als organismes –públics o privats– que de manera voluntària apliquen criteris de sostenibilitat en la gestió dels seus espais turístics.

A més d’aquests dos, també han renovat el segell tres empreses de Gavà: els restaurants Ermita de Brugués i Barbacoa Europa i l’establiment Foto Pir Video – Kodak Express. S’hi ha sumat aquest any un quart restaurant, El Calamar & Lobster Gavà Mar, que ha obtingut el distintiu per primera vegada.

El director del Museu de Gavà, Josep Bosch, i la coordinadora de platges del consistori gavanenc, Elisenda Miquel, han sigut els encarregats de recollir el reconeixement per segon any consecutiu, a través d’una iniciativa que pretén estendre la cultura de la sostenibilitat turística entre les empreses i els serveis turístics de les comarques barcelonines.

Notícies relacionades

El programa, que compta a més amb el recolzament de l’Institut de Turisme Responsable (ITR), té com a finalitat última la implementació d’una gestió més sostenible en tots els agents implicats en un destí turístic, incorporant criteris com la conservació mediambiental, la protecció cultural, el desenvolupament socioeconòmic o la satisfacció del client.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Turisme