ACTIVITATS NADALENQUES

Els carters dels Reis Mags s'instal·len a Gavà

Els emissaris estaran fins demà al parc de la Torre Lluc recollint les cartes dels més petits

gava

gava

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els carters reials van arribar ahir dia 2 de gener a Gavà enmig de l’expectació dels nens que no van voler perdre’s la seva arribada. Fins demà 4 de gener els carters reials estaran al seu campament, que, com ja va passar l’any passat, està instal·lat al parc de la Torre Lluc, on recolliran les cartes i els desitjos dels nens. 

Durant els dies que el campament romandrà actiu se succeiran les activitats, entre les quals el tradicional 'Pam i pipa al xumet'. Per poder visitar els carters reials de manera organitzada cal agafar tanda d’accés regulada per un torn numèric per a cadascun.

El campament reial estarà actiu avui, dijous 3 de gener, i demà divendres 4, amb el mateix horari: de 17. 00 h a 20. 30 h. Allà els carters rebran tots els nens que ho desitgin per recollir les cartes amb les seves llistes de desitjos, factors que els emissaris faran arribar als Reis Mags

Notícies relacionades

Les activitats destinades als més petits que culminaran amb la cavalcada de Reis posaran punt final al programa de les Festes d’Hivern que es van iniciar a la ciutat del Baix Llobregat a principis de desembre del 2018.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Nadal