SETMANA CIENTÍFICA

Gavà dedica una setmana a divulgar l'esperit científic

La III Setmana de la Ciència acostarà el món espacial a les famílies i escolars a través de xerrades i iniciatives lúdiques

coets-301018

coets-301018

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà celebrarà del 5 a l’11 de novembre la tercera edició de la Setmana de la Ciència, una iniciativa dedicada a divulgar l’esperit científic i acostar el món de l’espai a les famílies i escolars del municipi i de l’entorn del Baix Llobregat.

Ho farà a través de xerrades, tallers i activitats lúdiques algunes, que giraran entorn del món espai i que tindran el seu punt fort en un sopar temàtic i una nit d’observació astronòmica.

El programa inclou classes de construcció de coets i sobre el sistema solar per a l’alumnat de 4t i 5è de Primària, a més de la xerrada ‘Astrobiologia, a la recerca d’ET’ a càrrec del divulgador científic gavanenc Jorge Onsulve, dirigida als alumnes de 6è.

Entre altres propostes també hi haurà xerrades a càrrec de l’equip Space Program-UPC de Terrassa i tres videoconferències per a l’alumnat de batxillerat a càrrec d’un enginyer aeroespacial, un enginyer informàtic i un excap d’operacions de seguiment d’astronaus de la NASA.  

Cap de setmana científic

Un dels punts àlgids de les jornades serà el sopar temàtic que se celebrarà al restaurant Ermita de Bruguers divendres 9 de novembre, que anirà precedit de tres conferències sobre enginyeria espacial i ciència de l’espai.

Notícies relacionades

Posaran el punt final a aquesta setmana científica una observació astronòmica, programada dissabte a la nit a l’auditori Marc Grau, i les activitats familiars i tallers preparats per a la jornada de diumenge en el Parc de la Torre Lluc.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA