TEATRE AMB SEGELL GAVANENC

La companyia gavanenca La Roda guanya el Premi Teatre Barcelona a Millor Espectacle Familiar

L'espectacle 'Aladdin, #thePopMusical' era un dels dos nominats de la companyia a aquests guardons, que premien les millors representacions de la temporada

aladdin-la-roda-produccions-teatre-infantil

aladdin-la-roda-produccions-teatre-infantil

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’espectacle ‘Aladdin, #thePopMusical’ de la companyia de teatre La Roda Produccions de Gavà ha aconseguit el guardó a Millor Espectacle en els Premis Teatre Barcelona, organitzats per primera vegada per reconèixer les millors representacions teatrals de la temporada.

L’espectacle competia en aquesta mateixa categoria amb un altre de la mateixa companyia, ‘El vestit POP de l’Emperador’ i tres obres més: ‘Jordi Bertran: Antologia’, ‘Le Fumiste’ i ‘Pinocchio’, però finalment ha sigut el més votat pel públic per aconseguir el guardó.

Els nominats, escollits per l’equip de recomanadors i col·laboradors habituals del Teatre Barcelona, van ser seleccionats entre tots els xous més destacats que han passat per la cartellera de les seves instal·lacions.

Els espectadors eren els encarregats de prendre la decisió final, votant en les 17 categories que incloïen els premis i que englobaven 50 muntatges de teatre, dansa, circ, màgia i espectacles familiars.

Versionant clàssics infantils

L’espectacle de la companyia gavanenca La Roda ha sigut premiat per la seva aposta per l’entreteniment familiar de qualitat, el principal fort de la companyia, que recull a les seves obres pinzellades de grans clàssics de la literatura infantil, com són ‘Aladdin i el geni de la làmpada’ i ‘El vestit POP de l’Emperador’.

‘Aladdin, #thePopMusical’, drigida per Dani Cherta, agafa elements del clàssic per explicar la història d’un grup musical que participa en un concurs, però es troba pel camí amb grans obstacles. Per resoldre’ls, compten amb l’ajuda del geni de la làmpada, que els concedirà tres desitjos per fer realitat el seu somni.  

Notícies relacionades

L’obra està protagonitzada per Miguel Ángel Sánchez, Jordi González, Jana Gómez, Víctor Gómez, Roger Sahuquillo, Pol Nubiala i Júlia Bonjoch.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA