TALLERS PER A DONES

El SIAD de Gavà estrena programació i incorpora un club de lectura feminista

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) ofereix a l'agenda de Punts G de la ciutat una gran varietat d'activitats i tallers dirigides a dones

taller

taller

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Gavà (SIAD), ha revelat la llista d’activitats i tallers que formen part de la nova programació dels Punts de Gavà per a la temporada de tardor i que s’inaugurarà el mes de setembre.

Una programació en la qual destaquen tallers relacionats amb diferents temàtiques, coml’autoestima i l’apoderament femení, de benestar i memòria, ‘coaching’ i comunicació i sobre com parlar en públic i millorar les habilitats comunicatives i expressives.

L’agenda d’activitats es completa amb un taller d’art com a teràpia, un de ioga i emocionalitat i un últim de nivell bàsic de noves tecnologies dedicat a trencar la fractura digital. A més, i a partir de l’1 d’octubre, s’estrenal’exposició ‘Gavà és dona esportista’,que inclou imatges de dones de diferents modalitats esportives que es practiquen a la ciutat.

A través de la mostra es pretén plasmar dones referents a la ciutat en el món de l’esport, en què solen ser invisibilitzades en un dels àmbits amb més estereotips i desigualtat. L’exposició es podrà veure fins al 31 de desembre a les mateixes instal·lacions del SIAD –carrer de la Generalitat de Catalunya, 7–.

La durada dels tallers i el nombre de sessions depèn de cada activitat, tots es portaran a terme al SIAD i cada un anirà a càrrec d’una especialista en l’àmbit en concret.  

El club de lectura feminista, la novetat

Com a novetat, aquest any s’estrena el club de lectura feminista, un nou projecte que inclou tres trobades anuals en les quals es crearà un espai de reflexió i intercanvi d’opinions sobre les lectures de temàtiques feministes que s’hagin llegit prèviament.

Les sessions estaran dinamitzades per una professional amb formació en perspectiva de gènere, Eva Gou, i comptaran amb la col·laboració de la Biblioteca Josep Soler Vidal. La primera tindrà lloc el pròxim 24 d’octubre, i les dues següents, el 15 de març i el 5 de juny del 2019, al mateix centre SIAD.

Notícies relacionades

Tots els tallers són gratuïts i estan dirigits a dones. Cada persona es pot inscriure en un màxim de dos, i per participar-hi és indispensable ser major de 16 anys. Les interessades poden trucar al 932639100 o contactar per correu electrònic a igualtat@gava.cat.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA