CULTURA POPULAR

Gavà organitza una nova jornada dedicada a la cultura popular

El proper 15 de setembre, diverses entitats de la ciutat organitzaran una gimcana que recordarà els principals emblemes de la cultura gavanenca

bastoners-030616

bastoners-030616

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diverses entitats de Gavà organitzen el proper 15 de setembre una gimcana familiar en el marc d’una nova Jornada de Cultura Popular i Tradicional, que inclourà una gran varietat de jocs i proves que tindran com a punt comú les tradicions culturals de la ciutat.

L’activitat, que tindrà lloc al Parc de la Torre Lluc a partir de les 17.30 h, consistirà en la construcció d’un puzle gegant atapeït de referències a icones pròpies de la cultura i la tradició de la ciutat, com les bèsties de foc, els gegants o les danses tradicionals.

La jornada, tal com avança elbruguersdigital.cat., estarà amenitzada per un joglar i amagarà a més unes altres sorpreses per als assistents, als quals s’entregarà a més un obsequi recordatori de la jornada.

La iniciativa està organitzada per les principals associacions de la cultura popular gavanenca, agrupades sota el paraigua de‘Xerinolis’:Amics de la Sardana, Gavà Flama i Caliu de Sardana, Esplai ‘El Mamut’, Agrupament de Gegants i gegantons, Castellers de Gavà, Grallers l’Anguila, Agrupament Escolta i Guia Roc del Migdia, Esbart Brugués, Bastoners de Gavà, Companyia General del Foc i la Unió Muntanyenca l’Eramprunyà.

Notícies relacionades

Les inscripcions per a la gimcana es poden formalitzar del 3 al 13 de setembre per correu electrònic a cultura@gava.cat o trucant per telèfon al 619.62.88.61. Així mateix, els qui ho prefereixin poden personar-se al mateix espai central de la Torre Lluc el dia 15 i inscriure-s’hi in situ.

Més notícies de Gavà a l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA