ESPORT

Doble podi per al gavanenc Pepe Oriola a Portugal

El pilot ha aconseguit dos tercers i un quart lloc en la prova del FIA WTCR celebrada al circuit urbà de Vila Real

42254847484 b67e7cc571 b

42254847484 b67e7cc571 b

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pilot de Gavà Pepe Oriola va aconseguir pujar al podi el cap de setmana passat en dues de les tres curses disputades en la prova del FIA World Touring Car Cup (WTCR) celebrada al circuit de Vila Real, a Portugal.

El gavanenc, al comandament d’un Cupra TCR, va aconseguir dos tercers llocs i un quart en la competició, en un cap de setmana marcat per l’ensurt sofert durant la primera carrera, en la qual es va produir un aparatós accident que va involucrar més de set vehicles, després d’un xoc entre Huff i Bennani, que lluitaven per la primera posició.

Els dos pilots estan hospitalitzats, però fora de perill i la carrera va haver de ser suspesa i represa dues hores després. Malgrat que va partir des de la 13a posició, Oriola va aconseguir remuntar fins a la tercera i va aconseguir el que seria el primer dels dos podis del cap de setmana.

L’accident va marcar el gavanenc, que en la roda de premsa celebrada a Portugal va assegurar que estava “realment xocat” per l’accident, “un dels més importants que he viscut en la meva carrera esportiva”, segons recull elbruguersdigital.cat.

Quant a la carrera, Oriola es va mostrar molt satisfet pel podi aconseguit “en un circuit on hi ha poques zones on avançar” i pel podi aconseguit, “un tercer lloc que té gust de gran triomf”, va assegurar el pilot.

L’èxit de la primera es va repetir també en la segona carrera disputada, malgrat que va quedar en quart lloc, al darrere de Bjord, Tarquini i Michelisz.

Notícies relacionades

Els 50 punts obtinguts a Vila Real l’impulsen al novè lloc del campionat amb 113 punts i el situen a 49 del líder, el veterà Yvan Muller. La següent carrera es disputarà a Eslovàquia, que acollirà el sisè esdeveniment del WTCR del 13 al 15 de juliol.  

Més notícies de Gavà en l’edició local d’ EL PERIÓDICO DE CATALUNYA