POLÍTICA

Jordi Jiménez renuncia al seu càrrec de regidor a l'Ajuntament de Gavà

El fins ara encarregat de Gestió Interna i Recursos Humans abandona el lloc per motius personals i professionals i serà substituït per Ester Zamorano

campanya-comerc-2

campanya-comerc-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jordi Jiménez, membre del govern municipal i del grup socialista i fins ara regidor de Gestió Interna i Recursos Humans de l’Ajuntament, ha presentat la seva renúncia argumentant raons personals i professionals.

Després d’aconseguir una plaça de responsable de Relacions Públiques i Protocol a l’Ajuntament de Lleida, la seva ciutat natal, Jiménez ha decidit abandonar el seu càrrec al consistori gavanenc per centrar-se en el seu nou projecte professional.

En el present mandat, Jordi Jiménez ha ocupat la regidoria delegada de Gestió Interna i RRHH, però en mandats anteriors havia sigut regidor delegat d’Esports i de Promoció Econòmica.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha expressat el seu agraïment i reconeixement a la seva tasca professional i li ha desitjat sort en la nova etapa que inicia.

Notícies relacionades

La renúncia de l’exregidor es farà efectiva en el ple municipal que se celebrarà el proper 28 de juny. El seu càrrec l’ocuparà Ester Zamorano, membre de la candidatura del PSC com a independent en les últimes eleccions municipals, que prendrà possessió en el ple municipal del 26 de juliol

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA