Competició esportiva

Obertes les inscripcions de la 2a Reunió de Velocitat Ciutat de Gavà

Cartell de la Segona Reunió de Velocitat de Gavà. 

Cartell de la Segona Reunió de Velocitat de Gavà.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Club Atletisme Gavà, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gavà i la Federació Catalana d'Atletisme, celebrarà el 16 de juny, a l'Estadi Municipal la Bòbila d'aquesta localitat, la segona Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà».segona Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà».

En aquesta segona edició, l'entitat organitzadora espera comptar amb els millors atletes de l'especialitat -en la primera edició van participar 300 atletes-  i així solidificar aquesta convocatòria amb la intenció de continuar amb la promoció d'aquest esport i convertir la ciutat de Gavà en un referent en totes les disciplines de l'atletisme.

Aquest esdeveniment s'afegeix a altres competicions pròpies que l'entitat organitza durant l'any, com el Cross «Ciutat de Gavà», el Trofeu Promoció - G.P. Fira dels Espàrrecs, el Meeting de Veterans «Ciutat de Gavà" i més recentment el Gran Premi de Marxa «Ciutat de Gavà» o el Criterium de Llançaments «Ciutat de Gavà».

Notícies relacionades

Les inscripcions ja poden realitzar-se per part dels clubs mitjançant la Intranet de la Federació Catalana d'Atletisme. El termini d'inscripció finalitzarà el 13 de juny, el dimecres anterior a la competició.

Més notícies de Gavà