Turisme sostenible

22 empreses i serveis del Baix Llobregat reben la Certificació Biosphere

La Diputació i la Cambra de Barcelona atorguen aquest reconeixement

Guardonats amb la certificació Biosphere.

Guardonats amb la certificació Biosphere. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vint-i-dues empreses i serveis del Baix Llobregat han sigut reconeguts aquest any amb el distintiu "Compromís per la sostenibilitat Biosphere", que atorga la Diputació i la Cambra de Barcelona, amb l'objectiu de fomentar i reconèixer les bones pràctiques en gestió sostenible del turisme.

Les empreses o serveis reconeguts per la seva tasca han sigut: l'Ajuntament de Sant Joan Despí, la Fundació Sigea, Trencadis difusió, el Centre Municipal de Vela del Prat, les Cavis Montau de Sadurni, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, la Platja de Gavà, l'Ajuntament de Castelldefels, Catalunya en miniatura, la Platja del Prat de Llobregat, el Restaurant Ermita de Brugués i Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat.

També el Museu de Sant Boi de Llobregat, Tinta i Vi - Estudi d’Art Marta Arañó, Viladecans The Style Outlets, Foto Pir Vídeo SL, el Restaurant Barbacoa Europa, AVANT GRUP - Sustainable Mobility Solutions, l'Oficina de Turisme de Castelldefels, el Chiringuito Calamar, el Centre Esplai i Porta del Delta - Oficina Can Camins.

Certificat de compromís

El "Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere" té com a objectiu estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona. Es tracta d'un programa desenvolupat per la Diputació de Barcelona, amb el suport de l'Institut de Turisme Responsable (ITR) i la Cambra de Barcelona, i té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents inclosos en un destí turístic.

Notícies relacionades

Per certificar aquest compromís s'ha creat una metodologia que permet garantir la qualitat i la sostenibilitat dels serveis turístics d'un destí, públics i privats i que a més permet adquirir unes habilitats suficients per a la gestió sostenible. Com a resultat d'aquesta implantació voluntària, els serveis turístics que hi participen obtenen el distintiu de "Compromís per la sostenibilitat Biosphere", marca turística anualment renovable.

Més notícies de Gavà