Millora dels barris

En marxa les obres de renovació urbana del barri de Can Tries de Gavà

Aquesta intervenció és una de les més importants en la via pública que inclou el Pla d'inversions aprovat pel govern socialista

Projecte d’urbanització de Can Tries de Gavà.

Projecte d’urbanització de Can Tries de Gavà. / Carmen Lavado

1
Es llegeix en minuts

Segueixen les obres de renovació urbana del barri de Can Tries de Gavà. El projecte, que ha començat aquest febrer amb una dotació d'uns 313.286 euros, continua actualment amb l'arranjament del carrer del Riu Anoia, el qual permetrà millorar l'accessibilitat al barri i la mobilitat dels vianants. Unes obres que concretament afecten un tram d'uns 100 metres, comprès entre el carrer del Riu Fluvià i la Riera de Sant Llorenç.

L'alcaldessa de la localitat, Raquel Sánchez, ha destacat el compromís de l'Ajuntament per a la millora dels barris de la ciutat. I ha assegurat que aquesta "és una actuació necessària pels problemes d'accessibilitat i la mobilitat que presentava” el barri i ha recordat que, a més, “permetrà soterrar els cablejats existents i millorar-ne la fesomia".

Aquesta actuació, que es preveu que estigui acabada el mes de juliol, és una de les intervencions més importants en la via pública que inclou el Pla d'inversions del mandat i possibilitarà la millora de l'artèria principal del barri de Can Tries.

Aquesta intervenció preveu el soterrament de la xarxa de baixa tensió i telefonia que actualment transcorren aèries pel carrer Riu Anoia i la renovació del paviment, mobiliari i serveis, prioritzant el pas de vianants sobre el trànsit de vehicles. La plantació d'arbres, la millora de la xarxa de sanejament amb una nova canonada de recollida d'aigües pluvials i la instal·lació d'un nou enllumenat públic. També s'adequarà l'entrada de la connexió elèctrica i telefònica a cada propietat.

3,5 milions d'inversions en l'espai públic

Notícies relacionades

Aquesta nova intervenció al carrer del Riu Anoia emmarca al Pla d'Inversions del mandat socialista, que destinarà 3,5 milions d'euros a la millora de l'espai públic. Altres actuacions previstes són la remodelació del carrer de la Rectoria, la reobertura del carrer de Rius i Taulet, la redacció i execució del Pla director de Gavà Mar i noves campanyes d'asfaltat i accessibilitat. També es continua amb l'execució dels projectes prioritzats per la ciutadania en la segona edició del programa ‘Junts fem barri’.

Més notícies de Gavà

Temes:

Urbanisme