Dona esportista

Gavà homenatja les dones esportistes que contribueixen a promoure la igualtat

L'alcaldessa de la ciutat anima les dones a "dir prou" davant de qualsevol acte de discriminació

L’alcaldesa amb les esportistes de Gavà.

L’alcaldesa amb les esportistes de Gavà. / AJUNTAMENT DE GAVÀ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà, sota el lema # GavàÉsDonaEsportista, va homenatjar aquest dimarts en un acte a la Sala de Plens del consistori les esportistes, equips femenins i associacions esportives de la ciutat que, a través de l'esport, contribueixen a aconseguir una ciutat més igualitària.

En aquest acte, Raquel Sánchez va recordar que “moltes situacions de desigualtat que es donen avui en la nostra societat, i també en el món de l'esport, un àmbit on els homes segueixen tenint més oportunitats, més visibilitat i més reconeixement, malgrat que les dones tenen la mateixa capacitat d'esforç, de superació i de sacrifici”.

L'alcaldessa va encoratjar les dones presents a "dir prou". "No passar per alt- va afegir- cap acte de discriminació, per petit que sembli". També va demanar la implicació dels homes en la lluita per la igualtat real perquè és tasca de tots i totes “construir una ciutat i una societat més justa i més igualitària".

Notícies relacionades

Van ser moltes les esportistes de Gavà homenatjades, però es va fer una menció especial a dues dones que han portat el nom de la ciutat a les màximes competicions nacionals i internacionals: l'ex recordwoman espanyola de llançament de martell i 6 vegades campiona d'Espanya, Laura Redondo, i la nedadora olímpica i 79 vegades campiona d'Espanya, Núria Castelló.

Més notícies de Gavà

Temes:

Dones Igualtat