Marc Alcalá obté el passaport per al Campionat del Món de Birmingham

L'atleta de Gavà acaba la carrera de 1.500 metres cinc dècimes per sota de la marca exigida

Marc Alcalá a la cursa de 1.500 metres. 

Marc Alcalá a la cursa de 1.500 metres.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'atleta de Gavà Marc Alcalá, campió d'Europa sub23 el 201, ha aprofitat una de les últimes oportunitats per als atletes espanyols d'aconseguir les marques mínimes per al Campionat del Món de Birmingham, que se celebrarà de l'1 al 4 de març, ja que el termini per aconseguir-les finalitza diumenge que ve, 18 de febrer.

Malgrat un inici vacil·lant arran dels problemes físics en un peu després de la seva participació a la Cursa dels Nassos, el migfondista del F.C. Barcelona ha aconseguit aquest dimarts en la prova de 1.500 metres de la reunió internacional de Sabadell en pista coberta el seu principal repte. L'atleta ha acabat amb un crono de 3:39.45, cinc dècimes per sota de la marca exigida (3:39.50).

Notícies relacionades

L'atleta de Gavà ha pres la iniciativa en els últims 500 metres amb la companyia del sevillà Kevin López, que ha suposat un estímul si es té en compte el seu ritme inicial massa lent per als seus propòsits. A diferència d'Alcalá, amb un temps de 3:39:86, López s'ha quedat a 36 centèsimes d'aconseguir el bitllet per al mundial (mínima 3:39:50), tot i que podria ser repescat a l'estar entre els 15 primers en el rànquing mundial.

Més notícies de Gavà

Temes:

Atletisme