Eleccions

Arxiven una denúncia contra l'alcaldessa de Gavà per una inauguració en campanya

La Junta Electoral assenyala que el camp de petanca ja estava en funcionament quan Raquel Sánchez va fer-hi la visita

Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà. 

Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà.  / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Junta Electoral de Zona ha considerat que no existeixen proves que acreditin que l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, inaugurés un camp de petanca en aquest municipi barceloní durant la campanya electoral del passat 21 de desembre, tal com va denunciar ERC.

En un comunicat, el consistori ha celebrat que la junta electoral hagi arxivat finalment l'expedient sancionador que es va obrir després que, coincidint amb les festes de Sant Nicasi, l'alcaldessa hagués participat en una paella popular i, presumptament, hagués aprofitat per inaugurar l'esmentat equipament.

En el seu escrit, recollit per l'Ajuntament, la Junta Electoral de Zona acredita que la paella popular es va organitzar i va publicitar des d'una organització de veïns.

A més, s'assenyala que el camp de petanca ja estava en funcionament quan l'alcaldessa va fer-hi la visita i que no hi ha proves que pronunciés cap discurs o parlament quan ella i el regidor de Cultura i Esports, Germán Barrera, van anar a "saludar" els veïns congregats.

Així mateix, l'organisme electoral apunta que no es va informar cap mitjà de comunicació de la presència de l'alcaldessa a les festes.

Notícies relacionades

Amb tot, l'equip de govern "lamenta l'actitud d'ERC" perquè considera que només buscava "perjudicar la imatge de l'alcaldessa" amb una denúncia "sense cap fonament", i li reclama "més rigor i responsabilitat" en el futur.

Més notícies de Gavà