Educació

Gavà ofereix tallers de reforç escolar gratuïts

Els beneficiaris són 120 alumnes de cinquè i sisè de primària

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Gavà ha començat a oferir tallers de reforç escolar gratuïts per a l'alumnat de cinquè i sisè de primària de la localitat amb l'objectiu de reduir el fracàs escolar. El nou servei disposa de 120 places distribuïdes en 10 tallers, en tres equipaments de la ciutat -l'escola Jacme March, el Casal Municipal de la Gent Gran de Can Tintorer i el Casal Municipal de Cultura American Lake- i es fan fora de l'horari escolar.

En aquests tallers l'alumnat pot adquirir hàbits i conèixer tècniques d'organització i d'estudi en un entorn amable i ple d'estímuls. Segons l'alcaldessa, Raquel Sánchez, "aquest programa té l'objectiu de posar a l'abast de les famílies, dels nens de la nostra ciutat, eines que els ajudin a millorar les seves competències matemàtiques i lingüístiques i treballar les emocions, així com tècniques d'estudi i d'organització del temps".

Una proposta ben acollida

Cada família pot inscriure un nen o nena en una o dues sessions setmanals com a màxim (una de competències lingüístiques i una altra de competències matemàtiques) en funció de les seves necessitats. Prèviament a aquestes inscripcions obertes, també s'ha obert un torn restringit a les escoles per a nens derivats directament de les direccions dels centres i amb la conformitat dels seus pares i mares.

Notícies relacionades

Aquest programa, segons l'alcaldessa, ha tingut molt bona acollida: "El ritme de les inscripcions fa preveure que tindrem llista d'espera". L'Ajuntament ja estudia la possibilitat d'obrir un altre grup.

Més notícies de Gavà