EL PRÒXIM 10 DE MARÇ

Gavà i Viladecans celebraran un fòrum ciutadà sobre el nou 'Espai Roca'

La trobada pretén fer a la ciutadania partícip de la reordenació urbana de la parcel·la de l'empresa

gava

gava

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà i Viladecans celebraran un fòrum ciutadà el dissabte 10 de març perquè la ciutadania pugui opinar i fer propostes sobre el nou 'Espai Roca', la reordenació urbana de la parcel·la que l'empresa Roca ocupa des de la seva fundació el 1917.

Aquest fòrum serà obert a la ciutadania i comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez (PSC), i l'alcalde de Viladecans, Carles Ruíz (PSC), així com amb la d'experts en projectes d'innovació i transformació urbana.

L'avantprojecte de Roca, elaborat pel grup de treball impulsat el 2014 per l'empresa i els ajuntaments, proposa racionalizar i optimitzar els usos de l'actual superfície ocupada per l'empresa, consolidar i potenciar l'activitat econòmica vinculada a la zona, i desenvolupar processos de transformació urbana. 

Participació ciutadana

Tant Gavà com Viladecans van aprovar en els plens de l'octubre el desenvolupament d'un programa de participació ciutadana per a la divulgació del projecte i del contingut del treball de planejament, així com de recollida de valoracions i suggeriments de la ciutadania dels dos municipis.

A més del fòrum ciutadà del 10 de març, es portaran a terme altres mesures com reunions informatives amb els col·lectius directament afectats, una presentació pública en "fòrums regulars de trobada amb la ciutadania" (Gavà, 18 de gener; Viladecans, 6 de març) i aquest procés, finalment, conclourà amb la publicació d'un document de síntesi de les valoracions i suggeriments aportats, que s'incorporarà a la Modificació del Pla General Metropolità com a Memòria de Participació Ciutadana.

Notícies relacionades

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Més notícies de Viladecans a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA