INCLUSIÓ SOCIAL

Gavà s'adhereix a la Xarxa de Centres Municipals d'Educació Especial

La xarxa està impulsada per la Diputació per a contribuir a l'educació inclusiva

L'escola de la ciutat que passa a integrar-se a la iniciativa és Maria Felip

L’acte de signatura de l’acord.

L’acte de signatura de l’acord.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà s'adhereix a la Xarxa de Centres Municipals d'Educació Especial, impulsada per la Diputació de Barcelona amb la voluntat de posar en valor la contribució del món local a l'educació inclusiva.

L'Ajuntament de Gavà passa a integrar-se en aquesta xarxa a través de l'escola Maria Felip.  A més d'intensificar el suport a la sostenibilitat i millora d'aquests centres educatius, es vol posar en valor la contribució del món local en l'educació inclusiva.

A més de Gavà, formen part de la xarxa Badalona, Cornellà, Granollers, Mollet, Terrassa, i els nou centres municipals d'educació especial que, en el cas de Gavà, és l'escola Maria Felip.

Detectar necessitats i oportunitats

La Diputació ha impulsat un grup de treball, format pels tècnics municipals dels ajuntaments i les direccions de les escoles, que ha permès detectar necessitats i oportunitats, consensuar prioritats i avançar cap a la creació d'una xarxa de centres municipals d'educació especial a la demarcació de Barcelona.

La voluntat és anar incorporant altres agents, serveis i recursos de suport a l'educació especial en l'àmbit local.

Notícies relacionades

Durant l'acte en què es va donar a conèixer la iniciativa es van presentar els objectius i les línies principals de treball de la futura xarxa i es va firmar el document de contribució de la xarxa per part de tots els regidors i les regidores d'educació dels ajuntaments implicats i del diputat d'Educació de la corporació provincial.

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA