AJUDES

Gavà subvenciona els ascensors de 15 edificis

L'aportació municipal per executar les obres ha sigut de 100.000 euros en els últims dos anys

S'ha obert una nova convocatòria fins al 31 de desembre

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de 15 edificis de vivendes de Gavà s'han beneficiat de les ajudes que ha atorgat l'Ajuntament d'aquesta localitat per a la supressió de barreres arquitectòniques en edificis mitjançant la instal·lació d'un aparell elevador.

"La finalitat d'aquest programa és garantir l'accessibilitat dels col·lectius amb dificultat de mobilitat i millorar la seva qualitat de vida", assegura el consistori.

L'aportació municipal per executar les obres ha sigut de 100.000 euros en els últims dos anys. Aquest import subvencionarà la instal·lació de 13 ascensors, tres remuntadors d'escales i un aparell elevador.

Nova convocatòria

Recentment, l'alcaldessa, Raquel Sánchez, ha anunciat una nova convocatòria d'ajudes amb una dotació de 40.000 euros.

Es podran beneficiar de les ajudes les comunitats que no tinguin ascensor i que l'edifici disposi de planta baixa i tres plantes més com a mínim o que, tenint menys plantes, resideixin en el bloc persones discapacitades o més grans de 65 anys.

Notícies relacionades

L'import de la subvenció serà com a màxim de 6.000 € per ascensor instal·lat, sempre que el conjunt d'ajudes rebudes no superi el cent per cent del cost. El termini de presentació de sol·licituds es tancarà el 31 de desembre de 2017

Més notícies de Gavà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA